Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2010, 10:57:35 ÖS
39890 İleti 2868 Konu Gönderen: 4110 Üye
Son üye: ayşee

Google Reklâmları
Edeb Yâ Hû Tasavvuf Edebiyatı Forum Öykü Türkiyat Roman Özeti Sözlük Biyografi Şiir Makale  |  Edeb Yâ Hû Kültür Sanat ve Edebiyat Bölümü  |  Türkoloji ( Türkiyat )  |  Lisans Bitirme Tezi Önerileri « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Lisans Bitirme Tezi Önerileri  (Okunma Sayısı 2076 defa)
Kaan Fakılı
Pîr - Yönetici
Pîr-i Sânî
İleti Sayısı: 1449

« : Ağustos 27, 2007, 12:01:35 ÖÖ »

Birçok arkadaşımız tez konusu seçerken zorlanmaktadır. Bu başlık altında tez konusu arayan arkadaşlar fikir danışabilirler. Hepimiz elimizden geldiğince destek oluruz.

Teşekkürler.

Reklâm Alanı
Reklâm Alanı

gurban
Ahalî
*
İleti Sayısı: 1

« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2008, 07:37:31 ÖS »

Merhabalar. Ben Gurban Bayramow. Türkmenistanlıyım Şuanda Gazi üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Matbaa Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Ben şuanda tez konusu seçmekte çok zorlanıyorum. Ben sadece ismini sayfa tasarımı olarak belirledim de bunun yeterli olmadığını düşünüyorum. Bana sayfa tasarımı ile ilgili bir konu önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Erkan Hirik
Pîr - Yönetici
Pîr-i Sânî
İleti Sayısı: 2219

« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2008, 11:51:03 ÖS »

Gurban arkadaşım burası edebiyat ve Türkçe ağırlık bir site olduğundan sanırım sizin alanınızda pek yardımcı olamayacağız.

Şimdi ayın, şın ve kaf’ları çıkardılar elifbelerden de sensizliğin mektebinde bir sabra mıhladılar bizi elif’lerle he’lerden.

| www.erkanhirik.com.tr |
mc008
Ahalî
*
İleti Sayısı: 1

« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2010, 05:43:17 ÖÖ »

TÜRKİYEDEKİ TÜRKOLOJİ İLE İLGİLENEN KURUM VE KURULUŞLAR HAKKINDA BİR TEZ ÇALIŞMAM VAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
Erkan Hirik
Pîr - Yönetici
Pîr-i Sânî
İleti Sayısı: 2219

« Yanıtla #4 : Mart 03, 2010, 01:34:25 ÖÖ »

olalım, nasıl bir yardım istiyorsunuz?

Şimdi ayın, şın ve kaf’ları çıkardılar elifbelerden de sensizliğin mektebinde bir sabra mıhladılar bizi elif’lerle he’lerden.

| www.erkanhirik.com.tr |
Sayfa: [1]
Edeb Yâ Hû Tasavvuf Edebiyatı Forum Öykü Türkiyat Roman Özeti Sözlük Biyografi Şiir Makale  |  Edeb Yâ Hû Kültür Sanat ve Edebiyat Bölümü  |  Türkoloji ( Türkiyat )  |  Lisans Bitirme Tezi Önerileri « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Google Reklâmları