HasAnKara
Pîr - Yönetici
Pîr-i Sânî

|
 |
« Yanıtla #1680 : Şubat 16, 2010, 11:47:40 ÖÖ » |
|
Aşkı; aşık anlatır Bir aleme dinletir Tutuştuğu yangında Cümle canı inletir
S.D.
|
|
|
|
|
|
Dil bedest aver ki hacci ekberest Ez hezaran Ka'be yek dil bihterest Ka'be bunyad-ı halili Azerest Dil nazargahı celili Ekberest.
|
|
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1681 : Şubat 16, 2010, 05:39:08 ÖS » |
|
Fotoğraf çektirmek için yan yana getirilmiş iki nesne değiliz biz Güvercin curnatasında yan yana akan iki güverciniz Mesafeler birleştirdi bizi bir de sözler... Cemal Süreya
|
|
|
|
|
|
Saklarım sinemde aşkın nur-ı imanım gibi Beslerim cismimde derdin cevher-i canım gibi
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #1682 : Şubat 18, 2010, 09:17:52 ÖS » |
|
"aşk kokan bir satıra hasretim"
|
|
|
|
|
|
iç cebimde bir umut doğuyor bir de nerden bulduysam resmi sevdanın resimde sevda inadına gülüyor...
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1683 : Şubat 22, 2010, 01:23:20 ÖS » |
|
Senin hayallerinle yandım düşlerin civarında...
Sezai Karakoç
|
|
|
|
|
|
Saklarım sinemde aşkın nur-ı imanım gibi Beslerim cismimde derdin cevher-i canım gibi
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1684 : Şubat 27, 2010, 03:38:37 ÖS » |
|
İçimdeki denizden "kaç dalga" geçtiğini kim saydı?
Nazan Bekiroğlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1685 : Şubat 27, 2010, 04:25:58 ÖS » |
|
Bil ki ey sevgili
Ben seni aklımdan hiç çıkarmadım; ben sadece aklımı çıkardım Ve böyle bilsin bütün dünya, ben aklımı senin rağmına değil, senin uğruna senden çıkardım... Dücane Cündioğlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HasAnKara
Pîr - Yönetici
Pîr-i Sânî

|
 |
« Yanıtla #1686 : Şubat 27, 2010, 08:38:05 ÖS » |
|
Ben ölsem be anacığım Nem var ki sana kalacak Ceketimi kasap alacak, Pardösömü bakkal Borcuma mahsuben... Ya aşklarım Ya şiirlerim ne olacak Ya sen ele güne karşı Nasıl bakacaksın insan yüzüne Hülasa anacığım Ne ambarda darım Ne evde karım var. Çıplak doğurdun beni Çıplak gideceğim.
-Rüştü Onur-
|
|
|
|
|
|
Dil bedest aver ki hacci ekberest Ez hezaran Ka'be yek dil bihterest Ka'be bunyad-ı halili Azerest Dil nazargahı celili Ekberest.
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1687 : Şubat 27, 2010, 11:45:18 ÖS » |
|
Ölüme “sen” kala sen’sizlikte bulurum seni, miadı dolmuş (s)özün senedimdir… Ölüme “sen” kala sen’sizlikte görürüm beni, değil mi ki kederim kaderimdir…
Eyvallah sensizliğin senliliğine.. Ölüyorum yine..dirilmek için… Fatma Erdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1688 : Mart 02, 2010, 12:04:01 ÖS » |
|
Ama bu kente gelirsen unutma beni ara Sana bir çay ve temiz yaralar ısmarlarım Osman Konuk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkan Hirik
|
 |
« Yanıtla #1689 : Mart 03, 2010, 01:33:14 ÖÖ » |
|
"Bana söyle azizim; de ki: En büyük öfkelerin altında derin sevgilerin yattığını... Kim bizden gittiyse en çok kendini bıraktığını…"
|
|
|
|
|
|
Şimdi ayın, şın ve kaf’ları çıkardılar elifbelerden de sensizliğin mektebinde bir sabra mıhladılar bizi elif’lerle he’lerden. | www.erkanhirik.com.tr |
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1690 : Mart 03, 2010, 05:07:25 ÖS » |
|
Derdimi anlattım Efendim Derdimi anlattım,sözü yormadan. Oturup dua ettim,yalvardım; Akıl git başımdan. İbrahim Tenekeci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1691 : Mart 06, 2010, 01:07:21 ÖÖ » |
|
Bulabildiğim en müşfik cümlenin önünde bir an olsun düşünmeksizin iyiden iyiye bitik,yorgun vücudumu yere bırakmak istiyorum. Uzanmak ve hangi günahtan kalma olduğunu kestiremediğim acıların yorgunluğunu bir parça olsun üzerimden atmak istiyorum...
t.tufan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1692 : Mart 06, 2010, 01:09:35 ÖÖ » |
|
Nil'de bir sandal olmak geçiyor içimden...
Hakan Albayrak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #1693 : Mart 10, 2010, 11:36:00 ÖÖ » |
|
Nasibime yenilgi düştü! Nasibime kırık bir kalp düştü! Nasibime düşenlerin düşüşlerine şahit olmak düştü! Nasibime düşüş düştü! Yoksa bütün bunlar bir düş'müydü!
Ali Ayçil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naliş-i şeb
|
 |
« Yanıtla #1694 : Mart 11, 2010, 03:52:49 ÖS » |
|
sana bakmak
suya bakmaktır..
gördüğün suretten utanmak..
sana bakmak
bütün rastlantıları reddedip
bir mucizeyi anlamaktır..
sana bakmak
Allah’a inanmaktır.
|
|
|
|
|
|
Derd-i aşkın ben senin beyhude izhar eylemem Laf edip ah u enini kendime kar eylemem Hasılı alem bilir bu sırrı inkar eylemem Gizlesem de aşikar etsem de canımsın benim
|
|
|
|