|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 05, 2009, 10:40:34 ÖS » |
|
YÖNETİM! gözünü seveyim gör artık beni yahu! kendimi paralıyorum pir olmak için fakat kimsenin kılını kıpırdattığı yok... insaf... kalfalık bana yetmiyor yetişmiyor... parası az geçinemiyorum... el~aman bre!
|
|
|
|
|
|
iç cebimde bir umut doğuyor bir de nerden bulduysam resmi sevdanın resimde sevda inadına gülüyor...
|
|
|
|
|
|
Erkan Hirik
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 07, 2009, 02:56:14 ÖÖ » |
|
Mesaj sayınız arttıkça rütbe dereceniz otomatik olarak artacaktır.
|
|
|
|
|
|
Şimdi ayın, şın ve kaf’ları çıkardılar elifbelerden de sensizliğin mektebinde bir sabra mıhladılar bizi elif’lerle he’lerden. | www.erkanhirik.com.tr |
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 01, 2009, 07:58:28 ÖS » |
|
efenim usta olmuşm övünçlüyüm gururluyum mutlu mesudum... teşekkürü borç bilirim. ayrıyeten erkan hirik ile tanışmayı çok istiyorum,kendisini tanıyan bahtiyar kullardan olmak istiyorum. ne yapabilirim bu konuda sayın yönetim? en derin saygılarımı sunuyor,el etek öpüyorum... sevgiler...
|
|
|
|
|
|
iç cebimde bir umut doğuyor bir de nerden bulduysam resmi sevdanın resimde sevda inadına gülüyor...
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 19, 2009, 08:32:48 ÖÖ » |
|
sayın yönetim bu yıldızlar neye göre veriliyor?çok merakettim... benim yıldızlarımın az olduğunu düşünüyorum da... saygılarımı sunuyorum cevabımı bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkan Hirik
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 19, 2009, 11:33:51 ÖS » |
|
Gökteki tüm yıldızları size versek kafi midir?
|
|
|
|
|
|
Şimdi ayın, şın ve kaf’ları çıkardılar elifbelerden de sensizliğin mektebinde bir sabra mıhladılar bizi elif’lerle he’lerden. | www.erkanhirik.com.tr |
|
|
|
|
canfeza
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 20, 2009, 12:52:29 ÖÖ » |
|
Gökteki tüm yıldızları size versek kafi midir?

|
|
|
|
|
|
Saklarım sinemde aşkın nur-ı imanım gibi Beslerim cismimde derdin cevher-i canım gibi
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 20, 2009, 06:26:15 ÖS » |
|
efenim insanoğlu aç gözlüdür bilmem ki göktekilere gönlümüz tamah etse gözümüz tamah eder mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkan Hirik
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 24, 2009, 01:55:51 ÖS » |
|
gözünüzü o halde biraz açlıkla terbiye edin. Belki o zaman tamah eder 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 26, 2009, 11:57:20 ÖÖ » |
|
bari gönül gözümüz aç\ık olaydı bizim tamah nedir karnımız açlıkla doyardı bizim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 15, 2010, 11:25:23 ÖS » |
|
herhangi bir bölümde-karalama defteri gbi- ileti gönderme sınırı var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 18, 2010, 08:47:24 ÖS » |
|
ben üyelik bilgilerimi gizlemek istiyorum ne yapabilirim?ilgili kısmı göremedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 06, 2010, 11:38:06 ÖÖ » |
|
ben ne zaman "pir" olacağım? kazan kaldırtmayın bana zira çok ağır! pehh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkan Hirik
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 03, 2010, 01:33:45 ÖÖ » |
|
gönüllerin pîri kavukludur. duyurula 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavuklu voyvoda
|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 22, 2010, 04:41:08 ÖS » |
|
efenim eywallah bilmukabele;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|